SCA képzések
AZ SCA TANFOLYAMOKRÓL
Az SCA CDS (Coffee Diploma System) egy nemzetközileg elismert oktatási rendszer, melynek célja a kávés szakemberek fejlődésének kielégítése.
A rendszer hat modulból áll:
- Bevezetés a Kávé világába
- Barista
- Brewing (Filter kávé)
- Sensory (Érzékszervi)
- Zöld kávé
- Pörkölés
Minden modul három szinten elérhető, melyek pontrendszerrel müködnek. Ha elérte a 100 pontot akkor a Kávédiploma megkapható.
- Bevezetés a kávé világába : 10 pont
- Alapfokú szint: 5 pont
- Középfokú szint: 10 pont
- Felsőfokú szint: 25 pont
Lehetőség a SCA Coffee Diploma megszerzésére.
Bővebb információ a jelentkezés menetéről itt található.
Részletes információért kattintson az alábbi tanfolyamok egyikére!
SCA Bevezetés a kávé világába
SCA Barista képzés
SCA Brewing ( filter kávé ) képzés
SCA Sensory ( érzékszervi ) képzés
Egyéb képzések
Versenyre felkészítés
- 30%
SCA BEVEZETÉS A KÁVÉ VILÁGÁBA
Az SCA Bevezetés a Kávé Világába kurzus alatt bemutatjuk a kávé eredetét, történelmét, különböző elkészítési és fogyasztási formáit és megismerkedhetünk a kávé sokféle aromájával. Megmutatjuk azt a folyamatot amin a kávé megy keresztül a kávé farmoktól kezdve egészen a végső felhasználóig. A fél napos tanfolyam magában foglal egy kávékóstolást (cupping) is, amely lehetővé teszi különböző kávé ízjegyek felfedezését. A tanfolyam alkalmas azoknak, akiknek nincs korábbi kávés tapasztalata.
A tanfolyam egy rövid írásos vizsgával zárul, ahol teszteljük a nap folyamán szerzett ismereteket. A modul sikeres elvégzése 10 ponttal jutalmazható az SCA Coffee Diploma System programjában.
Kérjük írjon nekünk elérhető helyek és dátumokkal kapcsolatban!
A tanfolyam hossza: 5 óra
Ára: 149.900,- HUF
Az ár tartalmazza az áfát.
- 30%
SCA BARISTA KÉPZÉS
- 30%
SCA BREWING
(FILTER KÁVÉ) KÉPZÉS
- 30%
SCA SENSORY
(ÉRZÉKSZERVI) KÉPZÉS
- 30%
egyéb képzések
- 30%
VERSENYRE FELKÉSZÍTÉS
Függetlenül attól, hogy készen áll kipróbálnia magát különböző versenyeken, vagy egyszerűen csak a következő szintre szeretne lépni, segítünk Önnek abban, hogy a legtöbbet hozza ki magából és a verseny élményből.
Barista (WBC) és Brewers Cup (WBRC) verseny:
- Útmutatás a megfelelő kávé kiválasztásához
- Tréning és gyakorlás
- Előadás/prezentáció fejlesztése
- Tippek és tanácsok hogy a legjobb benyomást keltse
Latte Art verseny (WLAC):
- Latte art minták fejlesztése
- Tréning és gyakorlás
- Segítség prezentáció készítésben
- Előadás technikák és prezentációs tanácsok
Kérjük írjon nekünk elérhető helyek és dátumokkal kapcsolatban!
Kérdése van? Tegye fel itt!
Adatkezelési tájékoztató
Általános Szerződési Feltételek
Süti tájékoztató
Minden jog fenntartva! - roastar.hu
Weboldal: Juda